Onze gebeden zijn dan eindelijk gehoord en het gaat er dus echt komen, een Gin festival in Rotterdam & Amsterdam!

Gin festivals zijn al een bekender fenomeen in Amsterdam, maar voor het eerst vindt festival ook buiten onze hoofdstad plaats. De medeorganisator van het Gin festival, een van de grootste gin-experts in Nederland Albert van Beeck Calcoen, gaf aan dat Rotterdam al langer op het lijstje stond om ook hier een Gin festival te houden. Dan gaat het er nu eindelijk komen en volgens hem gaat dit dan ook een ‘gin-walhalla’ worden.

Tijdens een Gin festival worden er masterclasses, seminars en proeverijen gegeven die allemaal binnen de prijs van het ticket zijn inbegrepen. Alleen wanneer je zelf graag een mix zou willen drinken zou je moeten betalen. Er komen zelfs gastsprekers uit verschillende landen waarnaar geluisterd kan worden onder het genot van een heerlijk glaasje gin-tonic.

Dit festival zal gehouden worden op zaterdag 23 juni in de Cruise Terminal in Rotterdam. Hier zal de grootste verzameling gin naartoe worden gebracht die Rotterdam ooit heeft gezien. Daarnaast is er ook nog een prachtig uitzicht waar de zonsondergang bewonderd kan worden. Ook zal er voor de mensen die graag een hapje eten tijdens het nuttigen van een drankje iets te eten beschikbaar zijn.

Kaarten kunnen besteld worden op http://ginfestival.nl/rotterdam/ dus als jij een echte liefhebber bent van gin en al tijden hebt gewacht op een Gin festival dan is dit je kans!